Трансформацията на Facebook в Meta - засега все още само на ниво

...
Трансформацията на Facebook в Meta - засега все още само на ниво
Коментари Харесай

Ще влезете ли в Метавселената? 1000 души отговарят

Трансформацията на Facebook в Meta - към този момент към момента единствено на равнище бранд, отвори поле за бурни спекулации по отношение на идващия стадий на онлайн свързаността, само че наред с това отвори и апетита на доста компании и вложители да стартират да купуват и продават нови хрумвания и концепции, основани на теоретични метавселени, което в последна сметка ще улесни всички нови типове връзки, пише . 

В момента метавселената е теоретична идея, като даже от самата Meta повтарят неведнъж, че ще отнеме години, с цел да стане действителност. Все още никой не знае тъкмо каква ще бъде метавселената и до момента в който някои плануват нова епоха на цифрова връзка, която дава повече мощ в ръцете на потребителите, други означават, че самата изчислителна мощ, нужна за поддържане на този идващ стадий, ще бъде толкоз значима, че в действителност единствено главните играчи ще бъдат оборудвани за целия този нов стадий. 

Все отново полемиката за метавселената към този момент е много напреднала и защото от ден на ден хора стартират да осмислят идеята, мнозина имат терзания за това какво ще донесе идващият стадий на връзката. Това е фокусът на тази нова инфографика от NordVPN. Компанията интервюира 1000 консуматори, с цел да добие известна визия за това по какъв начин хората се усещат от промяната, бележеща началото на пътя към метавселената и какво знаят за концепцията. 

Най-интересните данни? Докато 87% от хората са загрижени за това по какъв начин метавселената може да повлияе на поверителността им, 74% въпреки всичко биха се включили или най-малко обмислят да се причислят към метавселена. Въпреки че поверителността остава основен проблем, забавно е да се означи, че полезността постоянно има преимущество. 

Повече по тематиката вижте в инфографиката.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР